REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMANLAR 2. DÖNEM TOPLANTISI YAPILDI

07.02.2024 tarihinde Gaziemir Şehit Er Selahattin Şener Anadolu İmam Hatip Lisesi seminer salonunda, Gaziemir RAM sorumluluk bölgesi olan Menderes ve Gaziemir İlçesinde görev yapan Rehber öğretmenlerle 2. dönem toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Gaziemir Ram Müdürü Cengiz TEĞİŞ açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Cengiz TEĞİŞ konuşmasında;  Ram tarafından yapılan ve gönüllük ile katılım sağlanan çalışmalara katılım beklendiğini ifade etti.

Toplantıda Gaziemir İlçesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından tanıtım ve bilgilendirme çalışması yapıldı. Sosyal hizmetlerden öğrenciler için nasıl destek isteneceği, yönlendirme yapılırken formların nasıl düzenlenmesi gerektiği ile Gaziemir Sosyal Hizmetlerde görevli uzman Meral ŞENOL tarafından bilgilendirme gerçekleştirildi.

Gaziemir Ram Pdr Bölümünde görevli Eren Çiçek tarafından Ram Pdr bölümünün araştırma konusu olan  "MERKEZİ SINAV (LGS) SONUÇLARI İLE İLKOKULA BAŞLAMA YAŞI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN; CİNSİYET, OKULUN BULUNDUĞU BÖLGE VE ÖĞRENCİNİN OKUL BAŞARISI FAKTÖRLERİ ÇERÇEVESİNDE İNCELENMESİ ARAŞTIRMASI" sonucu rehber öğretmenlerle paylaşıldı.

Gaziemir RAM PDR Bölüm Başkanı Adnan Tahir GENÇYÜREK ilk dönem yapılan çalışmalarla ve 2. dönem yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

14-02-202414-02-202414-02-202414-02-2024

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 10:29 - Görüntülenme: 119