May

Sorumluluk Bölgemizde bulunan ve Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanı olmayan okulların 8.sınıf öğrencilerine yönelik olarak Liselere Giriş Sınav süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı online olarak gerçekleştirilmiştir. Çalışmalara 177 öğrenci katılım sağlamıştır.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ogün DERSE, Rehberlik Araştırma Merkezimizi ziyaret ederek Kurum Müdürümüz Cengiz TEĞİŞ'ten kurum hakkında bilgi aldı. Kurumda bulunan bölümleri de tek tek ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Ogün DERSE'ye kurumun işleyişi hakkında bilgi verdi.

Mrt

Türkiye'de bir ilk Kadına yönelik şiddetin önlenmesi kapsamında; Gaziemir Kaymakamlığı himayelerinde; Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziemir RAM işbirliğinde yürütülen 8. ve 9.sınıf öğrencilerine yönelik  ''Şiddet SİZ Çare "Siz" Projesi paneli  Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi. Panel Projesi Öğrencilere yönelik bir panel olması nedeniyle Türkiye'de bir ilk olma özellği taşıyor.

Mrt

Kurumumuz Deneyim Paylaşımları kapsamında  özel eğitim öğretmenimiz Canan Gaye KÜÇÜKKILINÇ tarafından "Problem Davranışları Kontrol Etmek" konulu sunum gerçekleştirildi.  Problem davranış ve davranış problemleri arasındaki farklar, problem davranışlarda yapılması gerekenler  hakkında kurum personeline bilgindirme sunumu gerçekleştirmiştir.

Mrt

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürümüz  Cengiz TEĞİŞ kurum personelinin ve öğretmenlerin 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı ve çiçek takdiminde bulundu